خدمات بامداد تجهیز

تکنولوژی مدرن مساویست با کاهش هزینه های تولید و افزایش بهره وری

تولید و راه اندازی تجهیزات کارخانه
  • EntityId : 710125
  • SmallCode : ccd85
  • Category : تولید و راه اندازی تجهیزات کارخانه
  • Activities :
    تولید و راه اندازی تجهیزات کارخانه (369550)
  • Update Date : 2024-08-05
  • Quality Score : 0.514
  • Participated in Plan Ads : False
  • Plan Adv : 0 (None - فاقد پلان)
  • Plan Adv Has Follow Link : False
  • Plan Adv Keywords :

  • Quality Score Detail

  • Address : 1  /  1
  • DetailedAddress : 0  /  0.5
  • Phone : 1  /  1
  • Website : 0  /  1
  • Email : 0.5  /  0.5
  • PostalCode : 0  /  1
  • SocialMedia : 0  /  0.5
  • Location : 2  /  2
  • LogoOrCoverImage : 1  /  1
  • MoreImages : 0  /  1
  • Description : 1  /  1
  • LongDescription : 0.5  /  0.5
  • Services : 1  /  1
  • Slogan : 0.5  /  0.5
  • UpdatedInPastYear : 0.5  /  0.5
  • ParticipatedInPlanAds : 0  /  0.5
  • CommentEnable : 0  /  2
اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن همراه :
  • ایمیل :
توضیحات
بیشتر تولید نبات در کشورمان بصورت سنتی و در دیگ های پخت روباز انجام می شود که به دلیل نیاز به حرارت بالا برای تغلیظ محلول شکر (به طور میانگین 110 درجه سانتیگراد) باعث کارامل شدن و رنگ گرفتن (و در اصطلاح علمی انورت شدن)شکر میشود و از شیره های نبات دفعات بسیار کمتری می توان در تولید نبات استفاده کرد و این باعث می شود راندمان تولید کم باشد. با استفاده از دیگ پخت خلا (وکیوم) به علت اینکه محلول شکر در دماهای بسیار کمتری غلیظ می شود(75 تا 85 درجه سانتیگراد) تولید رنگ وکاراملیزاسیون به شدت کاهش پیدا می کند و از شیره های نبات استفاده بسیار بیشتری در چرخه تولید آن میتوان کرد. در اینجا (به دلیل کمبود فضا) تنها به چند تا از مزایای دیگ پخت تحت خلاء نسبت به روش سنتی اشاره می شود: -کاهش هزینه های انرژی 2-کاهش هزینه های تجهیزات بعد از آماده سازی و حل کردن شکر و نرمه در آب برای تزریق شربت به تانک خلاء نیاز به پمپ های مکانیکی نیست و با استفاده از نیروی مکش تانک در کمترین زمان و بدون پمپ این جابه جایی صورت می گیرد. 3-عدم نیاز به استفاده از مواد رنگبر صنعتی و غیر مجاز نظیر جوهرقند(بلانکیت) و... 4-کاهش میزان زعفران مصرفی از آنجایی که با استفاده از این سیستم رنگ نبات ها و به خصوص واریزهای تولیدی بسیار روشن تر از روش سنتی است تعداد دفعات بیشتری میتوان از واریزها استفاده کرد طبعا مصرف زعفران با توجه به قیمت بسیار بالای آن کاهش پیدا میکند. به عنوان 5-عدم کف کردن و سرریز شدن شربت در حال جوش 6-افزایش ضریب استحصال تولید نبات مهمترین فاکتور سودمندی و توجیه اقتصادی این طرح (علاوه بر موارد ذکرشده) افزایش ضریب استحصال می باشد. از آنجایی که محلول شکر جهت تغلیظ در معرض حرارت کمتری قرار می گیرد، به همان نسبت میزان انورت شدن و رنگ گرفتن آن کمتر میشود و به اصطلاح واریزهای بیشتری را می توان در چرخه تولید نبات به کار گرفت و به این صورت بازدهی سیستم افزایش چشم گیری خواهد داشت (توضیحات بیشتر در صورت نیاز در قالب فایل PDF قابل ارائه می باشد.)
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید