کارخانه قهوه ژاو
تولید قهوه و نسکافه
- EntityId : 1175313
- SmallCode : a0fb7
- Category : تولید قهوه و نسکافه
- Activities :
- Update Date : 2024-01-15
- Quality Score : 0.371
- Participated in Plan Ads : False
- Plan Adv : 0 (None - فاقد پلان)
- Plan Adv Has Follow Link : False
- Plan Adv Keywords :
Quality Score Detail
- Address : 1 / 1
- DetailedAddress : 0.5 / 0.5
- Phone : 1 / 1
- Website : 1 / 1
- Email : 0 / 0.5
- PostalCode : 0 / 1
- SocialMedia : 0 / 0.5
- Location : 0 / 2
- LogoOrCoverImage : 0 / 1
- MoreImages : 0 / 1
- Description : 1 / 1
- LongDescription : 0.5 / 0.5
- Services : 1 / 1
- Slogan : 0 / 0.5
- UpdatedInPastYear : 0.5 / 0.5
- ParticipatedInPlanAds : 0 / 0.5
- CommentEnable : 0 / 2
اطلاعات تماس
-
آدرس :
-
تلفن :
-
وب سایت :
توضیحات
فصل جدید قهوههای ژاو از راه رسید و سبد محصولات ما با قهوههایی از ۹ خاستگاه و ۲۴ نوع قهوه پر شد. اگر کنجکاوید که بیشتر از قهوهها بدانید، کافی است روی نام هر کدام کلیک کنید تا وارد دنیای شگفتانگیز و پیچیدهشان شوید.
قهوههای این فصل ما از سرزمینهای «پاناما»، «رواندا»، «اتیوپی»، «کنیا»، «کلمبیا»، «کاستاریکا»، «برزیل»، «هندوراس» و «السالوادور» هستند که میتوانند برای هر ذائقه و سلیقهای جذاب و اسرارآمیز باشند.
قهوههای سری V
قهوههای سری V دانههایی با امتیاز کیفی میان ۸۰-۸۵ هستند. این دانهها در حجم زیاد موجود بوده و تولید آنها نیز در حجم بالا امکان پذیراست. قهوهای سری V از لحاظ قیمت و صرفهی اقتصادی برای مصرف روزمرهی قهوهی تخصصی مناسب هستند.
قهوههای سری A
قهوههای سری A دانههایی با امتیاز کیفی میان ۸۵-۹۰ هستند. موجودی دانهی سبز و تولید این قهوهها درحجم محدود بوده و کیفیت و وضوح طعمی آنها نسبت به قهوههای سری V بیشتر است.
قهوههای سری X
قهوههای سری X دانههایی با امتیاز کیفی بالای ۹۰ هستند. موجودی و حجم تولید آنها بسیار محدود بوده و حاصل روشهای فرآوری خاص هستند. در واقع این قهوهها تجربهی نوشیدنی با ویژگیهای طعمی منحصر بهفرد از قهوههای مسابقاتی را برای شما رقم میزنند.
کلمبیا الدیویزو
قهوه الدیویزو محصول منطقهی هویلا از کشور کلمبیا است. این قهوه با رقم سیدرا٬ در ارتفاع حدود ۱۴۹۰ متری از سطح دریا رشد کرده است. روشفرآوری آن طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن بوده و از طعمیادهای آن میتوان به رز صورتی٬ هلو٬ ماستبستنی٬ گریپ فروت و شکلات سفید فندقی اشاره کرد. اطلاعات بیشتر
کلمبیا لاس کاناس راموس
این قهوه محصول مزرعه لاس کاناس در منطقهی سانتا مارتای کلمبیا است. این قهوه ترکیبی از رقمهای کاستیو و کاتورا است و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعمیادهای کلمبیا لاس کاناس آناناس٬ زغال اخته٬ تمرهندی و باسلوق است. اطلاعات بیشتر
کلمبیا لاس اولیووس الدمار
این قهوه محصول مزرعه لاس اولیووس در منطقهی سانتا مارتای کلمبیا است. این قهوه ترکیبی از رقمهای کاستیو و کاتورا است و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعمیادهای کلمبیا لاس اولیووس آب پرتقال گازدار٬ مربای توت فرنگی و هلو است. اطلاعات بیشتر
هندوراس کاسکاریتاس لات ۱۴۱
این قهوه محصول مزرعهی کاسکاریتاس در منطقه سانتا رزا از کشور هندوراس است. رقم آن پاراینما بوده و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است و طعم آن برای شما یادآور آلوسیاه٬ انگور فرنگی٬ شکلات و توت فرنگی خواهد بود. اطلاعات بیشتر
کاستاریکا ال جاردین
قهوه ال جاردین محصول کشور کلمبیا است و در منطقه چیریپو کاشته شده است. این قهوه با رقم کاتورا با روش عسلی سیاه فرآوری شده است و طعم یادهای آن پشن فروت٬ اسطوخودوس٬ انگور سیاه و شاتوت است. اطلاعات بیشتر
کنیا ماسیمبا
قهوهی ماسیمبا محصول منطقه کیسی از کشور کنیا است. این قهوه در ارتفاع ۱۷۰۰ متری از سطح دریا پرورش یافته و ترکیبی از رقمهای SL28, SL34 و باتیان است و از معدود قهوههایی است که در کنیا به روش طبیعی و با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعم یادهای ماسیمبا انگور سبز٬ چای سبز٬ نارنگی و کولا است. اطلاعات بیشتر
کنیا کیاوامورورو
قهوهی کیاوامورورو محصول منطقه نیری کشور کنیا است. این قهوه از رقمهای SL28, SL34 و باتیان است و به روش شسته فرآوری شده است. طعمیادهای آن زرشک٬ تمرهندی٬ انگور قرمز و دارچین است. اطلاعات بیشتر
رواندا فوجی
قهوه فوجی محصول منطقه نیاروگورو در کشور رواندا است. این قهوه با رقم بوربون قرمز به روش عسلی با تخمیر لاکتیکی فرآوری شده و طعم یادهای آن زغال اخته٬ نارنگی٬ انار و شکوفه مرکبات است. اطلاعات بیشتر
اتیوپی گایلی
قهوه اتیوپی گایلی محصول مجموعه مزارع دهکده گشا واقع در غرب منطقه اومو است. این قهوه از رقمهای خودرو جنگل ایلوبابور است و به روش طبیعی فرآوری شده است. طعم یادهای اتیوپی گایلی برگههلو٬ دارچین٬ لیمو شیرین و شاه بلوط است.
قهوههای این فصل ما از سرزمینهای «پاناما»، «رواندا»، «اتیوپی»، «کنیا»، «کلمبیا»، «کاستاریکا»، «برزیل»، «هندوراس» و «السالوادور» هستند که میتوانند برای هر ذائقه و سلیقهای جذاب و اسرارآمیز باشند.
قهوههای سری V
قهوههای سری V دانههایی با امتیاز کیفی میان ۸۰-۸۵ هستند. این دانهها در حجم زیاد موجود بوده و تولید آنها نیز در حجم بالا امکان پذیراست. قهوهای سری V از لحاظ قیمت و صرفهی اقتصادی برای مصرف روزمرهی قهوهی تخصصی مناسب هستند.
قهوههای سری A
قهوههای سری A دانههایی با امتیاز کیفی میان ۸۵-۹۰ هستند. موجودی دانهی سبز و تولید این قهوهها درحجم محدود بوده و کیفیت و وضوح طعمی آنها نسبت به قهوههای سری V بیشتر است.
قهوههای سری X
قهوههای سری X دانههایی با امتیاز کیفی بالای ۹۰ هستند. موجودی و حجم تولید آنها بسیار محدود بوده و حاصل روشهای فرآوری خاص هستند. در واقع این قهوهها تجربهی نوشیدنی با ویژگیهای طعمی منحصر بهفرد از قهوههای مسابقاتی را برای شما رقم میزنند.
کلمبیا الدیویزو
قهوه الدیویزو محصول منطقهی هویلا از کشور کلمبیا است. این قهوه با رقم سیدرا٬ در ارتفاع حدود ۱۴۹۰ متری از سطح دریا رشد کرده است. روشفرآوری آن طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن بوده و از طعمیادهای آن میتوان به رز صورتی٬ هلو٬ ماستبستنی٬ گریپ فروت و شکلات سفید فندقی اشاره کرد. اطلاعات بیشتر
کلمبیا لاس کاناس راموس
این قهوه محصول مزرعه لاس کاناس در منطقهی سانتا مارتای کلمبیا است. این قهوه ترکیبی از رقمهای کاستیو و کاتورا است و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعمیادهای کلمبیا لاس کاناس آناناس٬ زغال اخته٬ تمرهندی و باسلوق است. اطلاعات بیشتر
کلمبیا لاس اولیووس الدمار
این قهوه محصول مزرعه لاس اولیووس در منطقهی سانتا مارتای کلمبیا است. این قهوه ترکیبی از رقمهای کاستیو و کاتورا است و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعمیادهای کلمبیا لاس اولیووس آب پرتقال گازدار٬ مربای توت فرنگی و هلو است. اطلاعات بیشتر
هندوراس کاسکاریتاس لات ۱۴۱
این قهوه محصول مزرعهی کاسکاریتاس در منطقه سانتا رزا از کشور هندوراس است. رقم آن پاراینما بوده و به روش طبیعی با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است و طعم آن برای شما یادآور آلوسیاه٬ انگور فرنگی٬ شکلات و توت فرنگی خواهد بود. اطلاعات بیشتر
کاستاریکا ال جاردین
قهوه ال جاردین محصول کشور کلمبیا است و در منطقه چیریپو کاشته شده است. این قهوه با رقم کاتورا با روش عسلی سیاه فرآوری شده است و طعم یادهای آن پشن فروت٬ اسطوخودوس٬ انگور سیاه و شاتوت است. اطلاعات بیشتر
کنیا ماسیمبا
قهوهی ماسیمبا محصول منطقه کیسی از کشور کنیا است. این قهوه در ارتفاع ۱۷۰۰ متری از سطح دریا پرورش یافته و ترکیبی از رقمهای SL28, SL34 و باتیان است و از معدود قهوههایی است که در کنیا به روش طبیعی و با تخمیر بدون اکسیژن فرآوری شده است. طعم یادهای ماسیمبا انگور سبز٬ چای سبز٬ نارنگی و کولا است. اطلاعات بیشتر
کنیا کیاوامورورو
قهوهی کیاوامورورو محصول منطقه نیری کشور کنیا است. این قهوه از رقمهای SL28, SL34 و باتیان است و به روش شسته فرآوری شده است. طعمیادهای آن زرشک٬ تمرهندی٬ انگور قرمز و دارچین است. اطلاعات بیشتر
رواندا فوجی
قهوه فوجی محصول منطقه نیاروگورو در کشور رواندا است. این قهوه با رقم بوربون قرمز به روش عسلی با تخمیر لاکتیکی فرآوری شده و طعم یادهای آن زغال اخته٬ نارنگی٬ انار و شکوفه مرکبات است. اطلاعات بیشتر
اتیوپی گایلی
قهوه اتیوپی گایلی محصول مجموعه مزارع دهکده گشا واقع در غرب منطقه اومو است. این قهوه از رقمهای خودرو جنگل ایلوبابور است و به روش طبیعی فرآوری شده است. طعم یادهای اتیوپی گایلی برگههلو٬ دارچین٬ لیمو شیرین و شاه بلوط است.
لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید