
فست کژوال فایو گایز
اولین و تنها رستوران فست کژوال در ایران ارائه دهنده متنوع ترین برگرها از سراسر جهان با استفاده از محصولات تازه و غیر منجمد فاقد نگهدارنده های صنعتی- فست فود
اطلاعات تماس
-
آدرس :
تهران، منطقه 2، محله آسمان، سعادت آباد، بلوار پاکنژاد، بالاتر از چهارراه سرو، نبش آسمان 4 شرقی، پلاک 1/58
-
تلفن :
XXXXXXXXXX
- وب سایت
- ایمیل :
توضیحات
A- اولین و تنها برگر جوینت فست کژوال FAST- CASUAL در ایران ( استفاده از مواد اولیه تازه و غیر وارداتی بصورت روزانه )
B- متنوع ترین برگر ها از سراسر دنیا با استفاده از 100% گوشت خالص، تازه و گرم ایرانی وعدم استفاده از نگهدارنده ها و افزودنیهای صنعتی (گلوتن، رنگهای صنعتی، فیلر، خمیر مرغ، سویا، پودر نان خشک و ...)
C- دارای آشپزخانه حرفه ای کاملا مکانیزه، برابر با استانداردهای جهانی با بکارگیری دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفته روز دنیا که فقط مورد استفاده رسنورانها وهتل های 5 ستاره بین المللی میباشد.
D- اولین ارائه دهنده نوع اصلی بیکن حلال با استفاده از گوشت گوساله در ایران و همچنین عدم استفاده از روغن برای سرخ کردن برگر، بیکن و هات داگ
E- انجام کلیه مراحل آماده سازی و پخت در آشپزخانه باز، بنا به سفارش و در حضور مشتری (عدم تولید محصول پیش از سفارش و نگهداری محصول در وارمر که با توجیه سرعت در ارائه محصولات، باعث افت کیفیت میشود
F- ارائه بادام زمینی رایگان به مشتریان جهت استفاده تا آماده شدن سفارش و ارائه 21 نوع تاپینگ (مخلفات) رایگان که با استفاده از آنها میتوانند بیش از 900000 نوع برگر و یا هات داگ سفارش داده و آن را به دلخواه خود بسازند.
G- استفاده روزانه از سیب زمینی تازه و برش آن در محل رستوران بصورت دستی و ارائه 5 نوع سس رایگان بهمراه فرنچ فرایز (سیب زمینی) به مقدار مورد نیاز مشتری
H- استفاده از روغن کانولا برای سرخ کردن سیب زمینی که علاوه براینکه فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع میباشد، یک منبع قابل توجه ازاسیدچرب امگا 3 و ویتامینE است و باعث کاهش کلسترول در بدن و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و روده نیز میگردد.
B- متنوع ترین برگر ها از سراسر دنیا با استفاده از 100% گوشت خالص، تازه و گرم ایرانی وعدم استفاده از نگهدارنده ها و افزودنیهای صنعتی (گلوتن، رنگهای صنعتی، فیلر، خمیر مرغ، سویا، پودر نان خشک و ...)
C- دارای آشپزخانه حرفه ای کاملا مکانیزه، برابر با استانداردهای جهانی با بکارگیری دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفته روز دنیا که فقط مورد استفاده رسنورانها وهتل های 5 ستاره بین المللی میباشد.
D- اولین ارائه دهنده نوع اصلی بیکن حلال با استفاده از گوشت گوساله در ایران و همچنین عدم استفاده از روغن برای سرخ کردن برگر، بیکن و هات داگ
E- انجام کلیه مراحل آماده سازی و پخت در آشپزخانه باز، بنا به سفارش و در حضور مشتری (عدم تولید محصول پیش از سفارش و نگهداری محصول در وارمر که با توجیه سرعت در ارائه محصولات، باعث افت کیفیت میشود
F- ارائه بادام زمینی رایگان به مشتریان جهت استفاده تا آماده شدن سفارش و ارائه 21 نوع تاپینگ (مخلفات) رایگان که با استفاده از آنها میتوانند بیش از 900000 نوع برگر و یا هات داگ سفارش داده و آن را به دلخواه خود بسازند.
G- استفاده روزانه از سیب زمینی تازه و برش آن در محل رستوران بصورت دستی و ارائه 5 نوع سس رایگان بهمراه فرنچ فرایز (سیب زمینی) به مقدار مورد نیاز مشتری
H- استفاده از روغن کانولا برای سرخ کردن سیب زمینی که علاوه براینکه فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع میباشد، یک منبع قابل توجه ازاسیدچرب امگا 3 و ویتامینE است و باعث کاهش کلسترول در بدن و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و روده نیز میگردد.
نظرات
لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید
اعلام تخلف
دلیل نامناسب بودم محتوای این نظر را انتخاب کنید