فست کژوال فایو گایز
اولین و تنها رستوران فست کژوال در ایران ارائه دهنده متنوع ترین برگرها از سراسر جهان با استفاده از محصولات تازه و غیر منجمد فاقد نگهدارنده های صنعتی
فست فود
- EntityId : 759789
- SmallCode : 817b9
- Category : فست فود
- Activities :
- Update Date : 2023-06-14
- Quality Score : 0.571
- Participated in Plan Ads : False
- Plan Adv : 0 (None - فاقد پلان)
- Plan Adv Has Follow Link : False
- Plan Adv Keywords :
Quality Score Detail
- Address : 1 / 1
- DetailedAddress : 0.5 / 0.5
- Phone : 1 / 1
- Website : 1 / 1
- Email : 0.5 / 0.5
- PostalCode : 0 / 1
- SocialMedia : 0 / 0.5
- Location : 2 / 2
- LogoOrCoverImage : 1 / 1
- MoreImages : 0 / 1
- Description : 1 / 1
- LongDescription : 0.5 / 0.5
- Services : 1 / 1
- Slogan : 0.5 / 0.5
- UpdatedInPastYear : 0 / 0.5
- ParticipatedInPlanAds : 0 / 0.5
- CommentEnable : 0 / 2
اطلاعات تماس
-
آدرس :
-
تلفن :
-
وب سایت :
-
ایمیل :
توضیحات
A- اولین و تنها برگر جوینت فست کژوال FAST- CASUAL در ایران ( استفاده از مواد اولیه تازه و غیر وارداتی بصورت روزانه )
B- متنوع ترین برگر ها از سراسر دنیا با استفاده از 100% گوشت خالص، تازه و گرم ایرانی وعدم استفاده از نگهدارنده ها و افزودنیهای صنعتی (گلوتن، رنگهای صنعتی، فیلر، خمیر مرغ، سویا، پودر نان خشک و ...)
C- دارای آشپزخانه حرفه ای کاملا مکانیزه، برابر با استانداردهای جهانی با بکارگیری دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفته روز دنیا که فقط مورد استفاده رسنورانها وهتل های 5 ستاره بین المللی میباشد.
D- اولین ارائه دهنده نوع اصلی بیکن حلال با استفاده از گوشت گوساله در ایران و همچنین عدم استفاده از روغن برای سرخ کردن برگر، بیکن و هات داگ
E- انجام کلیه مراحل آماده سازی و پخت در آشپزخانه باز، بنا به سفارش و در حضور مشتری (عدم تولید محصول پیش از سفارش و نگهداری محصول در وارمر که با توجیه سرعت در ارائه محصولات، باعث افت کیفیت میشود
F- ارائه بادام زمینی رایگان به مشتریان جهت استفاده تا آماده شدن سفارش و ارائه 21 نوع تاپینگ (مخلفات) رایگان که با استفاده از آنها میتوانند بیش از 900000 نوع برگر و یا هات داگ سفارش داده و آن را به دلخواه خود بسازند.
G- استفاده روزانه از سیب زمینی تازه و برش آن در محل رستوران بصورت دستی و ارائه 5 نوع سس رایگان بهمراه فرنچ فرایز (سیب زمینی) به مقدار مورد نیاز مشتری
H- استفاده از روغن کانولا برای سرخ کردن سیب زمینی که علاوه براینکه فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع میباشد، یک منبع قابل توجه ازاسیدچرب امگا 3 و ویتامینE است و باعث کاهش کلسترول در بدن و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و روده نیز میگردد.
B- متنوع ترین برگر ها از سراسر دنیا با استفاده از 100% گوشت خالص، تازه و گرم ایرانی وعدم استفاده از نگهدارنده ها و افزودنیهای صنعتی (گلوتن، رنگهای صنعتی، فیلر، خمیر مرغ، سویا، پودر نان خشک و ...)
C- دارای آشپزخانه حرفه ای کاملا مکانیزه، برابر با استانداردهای جهانی با بکارگیری دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفته روز دنیا که فقط مورد استفاده رسنورانها وهتل های 5 ستاره بین المللی میباشد.
D- اولین ارائه دهنده نوع اصلی بیکن حلال با استفاده از گوشت گوساله در ایران و همچنین عدم استفاده از روغن برای سرخ کردن برگر، بیکن و هات داگ
E- انجام کلیه مراحل آماده سازی و پخت در آشپزخانه باز، بنا به سفارش و در حضور مشتری (عدم تولید محصول پیش از سفارش و نگهداری محصول در وارمر که با توجیه سرعت در ارائه محصولات، باعث افت کیفیت میشود
F- ارائه بادام زمینی رایگان به مشتریان جهت استفاده تا آماده شدن سفارش و ارائه 21 نوع تاپینگ (مخلفات) رایگان که با استفاده از آنها میتوانند بیش از 900000 نوع برگر و یا هات داگ سفارش داده و آن را به دلخواه خود بسازند.
G- استفاده روزانه از سیب زمینی تازه و برش آن در محل رستوران بصورت دستی و ارائه 5 نوع سس رایگان بهمراه فرنچ فرایز (سیب زمینی) به مقدار مورد نیاز مشتری
H- استفاده از روغن کانولا برای سرخ کردن سیب زمینی که علاوه براینکه فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع میباشد، یک منبع قابل توجه ازاسیدچرب امگا 3 و ویتامینE است و باعث کاهش کلسترول در بدن و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و روده نیز میگردد.
لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید