آکادمی قهوه آمارو

سر فصل و مهارتهای دوره آموزشی باریستا طرز تهیه انواع قهوه 1-اسپرسو 2- اسپرسو دبل 3- امریکانو 4- کارامل ماکیاتو 5- کاپو چینو 6- قهوه موکا

راه اندازی کافی شاپ تدریس خصوصی آموزش آشپزی
اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن همراه :
  • وب سایت :
  • ایمیل :
  • صفحات اجتماعی :
توضیحات
آموزش کافی شاپ داری و مدیرت کافی شاپ
صدور گواهینامه بین المللی معتبر در خدمات کافی شاپ
سر فصل های دوره آموزش باریستا در آکادمی قهوه آمارو
دوره هایی که یک باریستا باید بگذراند:پ
سر فصل های دوره آموزش باریستا
لطفا موارد آموزشی را با دقت مطالعه فرمایید ..
دوره اول، دوره آکادمیک است که در این دوره هنرجو با ویژگی های دان از کشت تا دم آوری، محل کشت دان، شناخت کامل از منطقه ای که قهوه در آن کشت می شود، آشنایی با ابزار آلات و دستگاه های سرو قهوه ( ابزار آلاتی چون دستگاه اسپرسوساز، قهوه ساز، ایبریک، فرنچ پرس، موکاپات و )، آشنایی با نوشیدنی های قهوه و به طور کلی با دانه قهوه به طور کامل در این مرحله آشنا می شود.
دوره دوم، دوره عملی است در این دوره هنرجو باید با دستگاه ها و ابزار آلات مربوطه کار کند و انواع نوشیدنی ها را تهیه کند برای مثال: اسپرسو، لاته آرت، قهوه ترک، کاپوچینو، و . برای تهیه بعضی نوشیدنی ها باید کف دادن شیر را نیز آموزش ببیند.
یک باریستا به شدت عاشق قهوه است، هم چنین به شدت علاقه مند به کار با دستگاه های تهیه قهوه است
البته مهارت یک باریستا کمی فراتر هم می رود یعنی علاوه بر تهیه قهوه باید طعم و کیفیت خوب از بد را بتواند تشخیص دهد.
درست است که یک باریستا در دم آوری یک فنجان قهوه بسیار موثر است اما اگر میوه قهوه در مزارع به صورت نادرست پرورش داده شود یا رست قهوه نادرست باشد، طعم فنجان قهوه تان نیز خراب می شود.
قهوه در خانه هم لذت خاص خودش را دارد، اگر فردی هستید که عادت دارید قهوه را فقط در کافه ها بنوشید و تا به حال در خانه درست نکرده اید توصیه می کنیم حتما یک بار خودتان درست کنید.
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید