دلینا

طراحی انواع سایت طراحی سایت فروشگاهی طراحی سایت داروخانه طراحی اپلیکیشن اندروید و ای او اس سئو

طراحی وب سایت
اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن :
  • تلفن همراه :
  • وب سایت :
  • ایمیل :
  • کد پستی :
  • صفحات اجتماعی :
توضیحات
بدون شک می دانید که داشتن یک سایت، آن هم در دنیای پیشرفته و دیجیتالی امروزی، جز امور ضروری محسوب می شود. کسب و کاری وجود ندارد که بتواند ادعا کند، بدون داشتن وب سایت به موفقیت های بزرگ دست پیدا کرده است. مسئله ی اصلی این است که شما بتوانید یک سایت حرفه ای طراحی کرده که قادر باشد به خوبی نیازهای شما و کاربران شما را رفع کند و باعث پیشرفت کار و بازاریابی شما شود. ساخت سایت از گذشته تا کنون دستخوش تغییرات زیادی شده است. هنگام طراحی سایت باید چند نکته را در نظر بگیرید و سپس با توجه به این نکات، تصمیم بگیرید که کدام روش طراحی مناسب شما خواهد بود.

طراحی و توسعه سایت

Picture31

دو نکته ی مهم هنگام طراحی سایت

در هنگام طراحی ، همانطور که گفته شد، باید مواردی را در ذهن خود داشته باشید و با در نظر گرفتن آن ها، اقدام به طراحی سایت کنید. این موارد شامل گزینه های زیر هستند:

-بودجه ی شما: مسئله ی مهمی که در هنگام طراحی به چشم می آید، هزینه ای است که شما برای داشتن یک وب سایت باید بپردازید. روش های طراحی وب سایت به صورت کلی به سه دسته تقسیم می شوند. هر کدام از این دسته ها، هزینه های خاص خود را دارند که در ادامه، آن ها را بیان می کنیم.

-زمان شما: دومین مسئله ی مهم، زمان است. میخواهید طراحی شما در چه مدتی انجام شود یک روز یک هفته یک ماه یا بیشتر هر کدام از روش های طراحی وب سایت، نیازمند صرف زمان مخصوص به خود هستند که شما ناچار به کنار آمدن با آن ها هستید.

هاست و دامنه

روش های طراحی سایت

طراحی سایت به روش های زیر صورت می گیرد:

1-برنامه نویسی سایت: قدیمی ترین و اولین روش طراحی وب سایت، برنامه نویسی است. برای این که بتوانید یک سایت را با کمک این روش طراحی کنید، نیاز به تسلط بر مباحث طراحی سایت استاتیک HTML)، (CSS و زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت(برای بهبود طراحی اولیه سایت) دارید. اگر تا به حال با این مباحث آشنا نشده اید و اطلاعاتی در مورد آنها ندارید، استفاده از این روش برای طراحی به شما پیشنهاد نمی شود. در صورتی میتوانید با این روش جلو بروید که کار طراحی وب سایت خود را به یک تیم برنامه نویس بسپارید.

طراحی سایت با جاوا اسکریپت

اینجا همان نقطه ای است که موضوع هزینه مطرح می شود. سپردن کار برنامه نویسی سایت به صورت حرفه ای و آن گونه که مطابق با میل شما باشد به یک تیم برنامه نویسی، کار کم خرجی نخواهد بود. این روش زمان بر نیز هست. پس اگر زمان و بودجه ی کافی دارید، بهترین گزینه برای طراحی سایت همین روش خواهد بود. اما اگر وضعیت بودجه و زمان شما مطلوب نیست، پیشنهاد می کنیم روش های دیگر طراحی سایت را بررسی کنید.

2-سایت ساز ها و فروشگاه ساز ها: این مورد برای افرادی که قصد دارند نسبت به طراحی سایت فروشگاهی اقدام کنند، انتخاب مناسبی خواهد بود. سایت های زیادی وجود دارند که قادر هستند برای شما یک سایت و فروشگاه اینترنتی ایجاد کنند. سایت ساز ها برای افرادی که زمان و بودجه ی خیلی کمی دارند بسیار مناسب است. شاید باورش برای شما سخت باشد اما سایت ساز ها قادر هستند وب سایت شما را حتی در کمتر از یک ساعت آماده کنند. بدون شک برای کسانی که در زمینه ی طراحی سایت هیچ تجربه ای ندارند، سایت ساز ها کاربردی و به صرفه خواهند بود.

سایت سازها

3-استفاده از CMS ها یا سیستم های مدیریت محتوا: به جرات می توان گفت محبوب ترین روش طراحی سایت، استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می باشد. کار با سیستم های مدیریت محتوا به اندازه ی سایت سازها آسان نخواهد بود. اما به طور قطع پیچیدگی های برنامه نویسی را نیز ندارد. اگر قصد استفاده از سی ام اس ها را دارید، باید کمی فنی تر شوید.

سیستم های مدیریت محتوا به دو دسته ی اشتراکی و غیر اشتراکی تقسیم می شوند. شما برای استفاده از سیستم های اشتراکی مانند ویکس، پرتال و باید هزینه ای پرداخت کنید. حال آن که استفاده از پلتفرم های غیر اشتراکی(مثل وردپرس) تقریبا رایگان است. برخی از افزونه ها، قالب ها و دیگر خدمات پلتفرم های غیر اشتراکی، رایگان نیستند و برای استفاده از آن ها باید هزینه ای پرداخت کنید. برای همین به این پلتفرم ها، تقریبا رایگان می گوییم.

برای استفاده از این سیستم ها، هاست و دامنه ی خود را خریداری کنید، وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر(جوملا، ویکس و ) را روی هاست خود نصب کنید. قالب و افزونه های خود را انتخاب و اضافه کنید و سپس با مدیریت کردن و تولید محتواهای جدید، از سایت خود لذت برده و کسب و کارتان را گسترش دهید.
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید