فست کژوال فایو گایز

اولین و تنها رستوران فست کژوال در ایران ارائه دهنده متنوع ترین برگرها از سراسر جهان با استفاده از محصولات تازه و غیر منجمد فاقد نگهدارنده های صنعتی

فست فود
  • EntityId : 759789
  • SmallCode : 817b9
  • Category : فست فود
  • Activities :
    فست فود (552115)
  • Update Date : 2023-06-14
  • Quality Score : 0.600
  • Participated in Plan Ads : False
  • Plan Adv : 0 (None - فاقد پلان)
  • Plan Adv Has Follow Link : False
  • Plan Adv Keywords :

  • Quality Score Detail

  • Address : 1  /  1
  • DetailedAddress : 0.5  /  0.5
  • Phone : 1  /  1
  • Website : 1  /  1
  • Email : 0.5  /  0.5
  • PostalCode : 0  /  1
  • SocialMedia : 0  /  0.5
  • Location : 2  /  2
  • LogoOrCoverImage : 1  /  1
  • MoreImages : 0  /  1
  • Description : 1  /  1
  • LongDescription : 0.5  /  0.5
  • Services : 1  /  1
  • Slogan : 0.5  /  0.5
  • UpdatedInPastYear : 0.5  /  0.5
  • ParticipatedInPlanAds : 0  /  0.5
  • CommentEnable : 0  /  2
اطلاعات تماس
  • آدرس :
  • تلفن :
  • وب سایت :
  • ایمیل :
توضیحات
A- اولین و تنها برگر جوینت فست کژوال FAST- CASUAL در ایران ( استفاده از مواد اولیه تازه و غیر وارداتی بصورت روزانه )

B- متنوع ترین برگر ها از سراسر دنیا با استفاده از 100% گوشت خالص، تازه و گرم ایرانی وعدم استفاده از نگهدارنده ها و افزودنیهای صنعتی (گلوتن، رنگهای صنعتی، فیلر، خمیر مرغ، سویا، پودر نان خشک و ...)

C- دارای آشپزخانه حرفه ای کاملا مکانیزه، برابر با استانداردهای جهانی با بکارگیری دستگاهها و تجهیزات فوق پیشرفته روز دنیا که فقط مورد استفاده رسنورانها وهتل های 5 ستاره بین المللی میباشد.
D- اولین ارائه دهنده نوع اصلی بیکن حلال با استفاده از گوشت گوساله در ایران و همچنین عدم استفاده از روغن برای سرخ کردن برگر، بیکن و هات داگ

E- انجام کلیه مراحل آماده سازی و پخت در آشپزخانه باز، بنا به سفارش و در حضور مشتری (عدم تولید محصول پیش از سفارش و نگهداری محصول در وارمر که با توجیه سرعت در ارائه محصولات، باعث افت کیفیت میشود

F- ارائه بادام زمینی رایگان به مشتریان جهت استفاده تا آماده شدن سفارش و ارائه 21 نوع تاپینگ (مخلفات) رایگان که با استفاده از آنها میتوانند بیش از 900000 نوع برگر و یا هات داگ سفارش داده و آن را به دلخواه خود بسازند.

G- استفاده روزانه از سیب زمینی تازه و برش آن در محل رستوران بصورت دستی و ارائه 5 نوع سس رایگان بهمراه فرنچ فرایز (سیب زمینی) به مقدار مورد نیاز مشتری

H- استفاده از روغن کانولا برای سرخ کردن سیب زمینی که علاوه براینکه فاقد کلسترول و اسید های چرب اشباع میباشد، یک منبع قابل توجه ازاسیدچرب امگا 3 و ویتامینE است و باعث کاهش کلسترول در بدن و همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و روده نیز میگردد.
نظرات کاربران

لطفا به این کسب و کار امتیاز بدید و نظر خودتون رو درباره این کسب و کار بنویسید